Ons team

Portret Rosanne

Rosanne

Bedrijfsleider   Rosanne, onze bedrijfsleider en gastvrouw draait al lang mee in de horeca. Ze heeft 5 jaar met veel plezier gewerkt bij ‘Boka Bizarro Beach’. Daar heeft ze ook altijd veel waardering genoten. Daarna heeft ze twee jaar als Barista gewerkt in hartje Middelburg. En nu dus bij ons! Nog meer female-power, naast onze chef Liza, beloofd een goed georganiseerde keuken en een geweldig georganiseerd restaurant. Rosanne slaat vooral aan op de combinatie zelfbediening en de gastvrije en persoonlijke omgang met de gasten. “Als gastvrouw bij Hard&Ziel moet je in zijn voor een gezellig praatje”. Rosanne voelt zich als een vis in het water bij Hard&Ziel vanwege de ongedwongen en vrije sfeer van het restaurant. “Je moet hier niks en alles mag. Kom je alleen en schuif je graag gezellig aan de grote bartafel aan, om samen met anderen te eten, of ben je liever op jezelf. Ook als je met een gezelschap komt, iedereen is welkom”. Rosanne hoopt alle nieuwe en vaste gasten snel te ontmoeten. “Welkom bij Hard&Ziel, kan ik u ergens mee van dienst zijn...”.

Portret Liza

Liza

Liza Liza, onze chef werkt al een tijdje bij Hard&Ziel. Ze is een Chef in hart en nieren, geboren voor het vak. “Als heel klein meisje was ik vroeger al, met een schortje voor, bij mijn moeder in de keuken te vinden”. In de vakanties met haar gezin ging ze vaak naar haar grootouders in Vlissingen. “Mijn oma leerde mij tongetjes bakken op het binnenplaatsje, en we zochten met zijn allen naar schelpjes en zeegroenten als zeekraal en lamsoor”. Na haar middelbare school in Sneek heeft Liza een opleiding gevolgd bij de Cas Spijkers Academie. Ze heeft jaren gewerkt in de keukens van sterren restaurants en daar de ervaring opgedaan om een zelfstandig werkend chef te worden. En dat is Liza. Ze ziet alles, heeft geweldig overzicht en vooral, ze kan fantastisch koken. ‘Extra gas geven’ en lange dagen zijn nooit een probleem voor haar geweest. Het koken, en ook Zeeland zit in haar bloed. “In de keuken ben ik helemaal mezelf”. Liza is ambitieus. “De mogelijkheid om met Edwin Vinke te werken, van hem te kunnen leren en de mogelijkheid om samen gerechten te ontwikkelen was voor mij de kans die ik met beide handen heb aangegrepen”. Liza kookt met ‘Hard&Ziel’.

Michel Louws

Adviseur   Na in de zomer van 2018 'Timmerfabriek' in Vlissingen te hebben gedraaid, is het tijd voor de nieuwe uitdaging bij Hard & Ziel. "Het concept foodtruck spreekt mij enorm aan, omdat streetfood het beste uit de keuken van een specifieke cultuur weerspiegelt". Michel heeft jarenlange ervaring in de horeca en biedt steun en toeverlaat waarop iedereen kan vertrouwen. Zelf vindt hij het lastig om te kiezen welk gerecht hij het lekkerst vindt. "Het is persoonlijk en het is het moment waarin je jezelf bevindt. Met de variëteit van onze gerechten: voor ieder wat wils."