Ons team

Michel Louws

Adviseur   Na in de zomer van 2018 'Timmerfabriek' in Vlissingen te hebben gedraaid, is het tijd voor de nieuwe uitdaging bij Hard & Ziel. "Het concept foodtruck spreekt mij enorm aan, omdat streetfood het beste uit de keuken van een specifieke cultuur weerspiegelt". Michel heeft jarenlange ervaring in de horeca en biedt steun en toeverlaat waarop iedereen kan vertrouwen. Zelf vindt hij het lastig om te kiezen welk gerecht hij het lekkerst vindt. "Het is persoonlijk en het is het moment waarin je jezelf bevindt. Met de variëteit van onze gerechten: voor ieder wat wils."

Steffen Brinkhaus

Bedrijfsleider   Nadat hij samen met zijn vriendin de industriële espressobar Robuust! aan de Markt in Middelburg uit de grond stampte en deze drie jaar met succes runde, was het tijd voor een andere koers. Paskal was een vaste klant bij zijn toko en zo belandde zijn Zeeuwse schip bij Hard & Ziel, waar hij direct razend enthousiast over was. Steffen vindt het heerlijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe concepten op te zetten. De afhaaloptie bij Hard & Ziel vindt hij erg belangrijk en is de kers op de taart volgens hem. "Wil je iets afhalen, dan zijn de opties meestal ongezond. Een gezonde maaltijd voor een eerlijke prijs die je ook nog eens kan afhalen? Ik zou het wel weten!"

Nando van As

Chef-kok   Nando is een man voor in de keuken, hij heeft vanaf jongs af aan een passie voor een goede pot eten. Tijdens z'n opleiding kwam hij er achter dat hij ervaring wilde opdoen in verschillende segmenten van de horeca, ook in het hogere segment. Nadat Edwin hem vroeg om te komen werken bij Hard & Ziel hoefde hij niet lang na te denken. Hij herbeleefde z'n favoriete film Chef (2014) waarin de hoofdrolspeler een soortgelijke flow doorging. Nando houdt van diversiteit en heeft een voorliefde voor de Aziatische keuken, met name Japans en Indonesisch.